Mei 2019

De mogelijkheden voor een ontwikkeladvies zijn uitgebreid naar alle beroepsgroepen. Ben je ouder dan 45 jaar en minimaal 12 uur per week werkzaam of als ZZP’er actief, dan kun je gratis gebruik maken van een tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+. Een mooie regeling om de regie over je loopbaan zelf ter hand te nemen.

Klik hier om de hand-out te openen!

Augustus 2018

Gratis ontwikkeladvies voor werkende 45-plussers. Door een tijdelijke subsidieregeling vanuit het Ministerie kun je mogelijk in aanmerking komen voor een gratis advies over jouw loopbaanmogelijkheden. Door deze regeling neem je de regie in eigen hand. In deze hand-out lees je meer over de voorwaarden. Heb je belangstelling? Bel of mail me. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Klik hier om de hand-out te openen!

Januari 2017

Het nieuwe jaar gestart met nieuwe kandidaten vanuit de aanbesteding van het UWV. Ik mag kandidaten met een beperking begeleiden in het werkfit maken en in het vinden van een nieuwe baan. Een mooi project in samenwerking met Angela van Berkel, Ernie van Brink en Koos Nijst.

Januari 2017

Als een van de ondernemers van de LoopbaanAdviesGroep wens ik u:

December 2016

De workshop “van werkdruk naar werkplezier” is door deelnemers positief gewaardeerd. Vitale medewerkers halen immers het beste uit zichzelf. Dat is positief voor de medewerker zelf en ook positief voor de organisatie.