Coaching

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Heb je last van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen of stress? Zijn werk en privé niet meer in balans? Met coaching help ik je om weer de eerste viool te spelen in je (werkzame) leven.

Met mijn jarenlange ervaring in coaching neem ik het ‘dirigeerstokje’ tijdelijk van je over. Tijdens intensieve sessies daag ik je uit het beste van je zelf te laten zien. Zo stimuleer ik je in je persoonlijke ontwikkeling.

Helpt coaching jou ook op weg?

Plezier in je werk lijkt een vanzelfsprekendheid. De werkelijkheid is weerbarstiger. De kans bestaat dat je niet lekker in je vel zit. Je zit bijvoorbeeld niet op een lijn met een collega of leidinggevende. Na een organisatie- of cultuurverandering ga je met tegenzin naar je werk. De verhouding tussen werk en privé is scheefgegroeid en eist nu haar tol. Of je hebt moeite om met stress, conflicten of onzekere situaties om te gaan. Wat de reden ook is: coaching is een prima traject om aan je persoonlijke barrières, ontwikkeling en functioneren te werken. Aan bod komen bijvoorbeeld thema’s als doelgericht communiceren, effectief leidinggeven, conflicthantering, assertiviteit en stressreductie.

Toegevoegde waarde coaching?

Je bent een uniek persoon met bijzondere eigenschappen en kwaliteiten. Zet een flinke stap voorwaarts en investeer met een coachingstraject in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Ik kan je begeleiden om je zelfvertrouwen een boost te geven. Je krijgt een beter inzicht in de achtergronden van je eigen functioneren. Je leert de pluspunten en verbeterpunten kennen. Met behulp van interventies (IEMT) buig je oude, ongewenste gevoelens, patronen, overtuigingen en gedragingen om naar een gewenste situatie met een bijbehorend positief gevoel en gedrag.

Duur coachingstraject

Tijdens een intakegesprek formuleren we samen de vraagstelling. Deze coachingsvraag vormt het fundament onder het gemeenschappelijke traject. Je maakt duidelijke afspraken over doelen en resultaten. De lengte van het traject is afhankelijk van de coachingsvraag. Gemiddeld duurt coaching 2 tot 5 maanden. In deze periode voer je 5 tot 10 gesprekken en krijg je opdrachten om aan je zelf te werken.