Verlichting door Integral Eye Movement Therapy (IEMT)

Soms valt het niet mee om het beste uit je zelf te halen. Gevoelens van angst, verdriet, boosheid, stress of nare ervaringen overschaduwen het plezier in je werk en in je leven. Als een ongewenste emotie de overhand krijgt in je dagelijkse functioneren brengt de beproefde Integral Eye Movement Therapy (IEMT) verlichting. Annelies Manders is bevoegd om deze therapie toe te passen en is aangesloten bij IEMT Association.

Van ongewenste emoties naar positieve gevoelens

Met IEMT ga je ongewenste of vervelende emoties snel, daadkrachtig en effectief te lijf. De therapie zet nare ervaringen of traumatische beelden met ongewenste emoties om in betere gevoelens. Een positief gevoel geeft je de ruimte en energie om beter met lastige situaties om te gaan.

Hoe gaat IEMT in z’n werk?

Bij Integral Eye Movement Therapy (IEMT) hoef je niet continu te praten over nare ervaringen in je leven. Als cliënt moet je je ogen volgens een bepaald patroon bewegen, terwijl je aan deze beelden en associaties denkt. Gedurende de therapie maken je hersenen zo nieuwe verbindingen aan. Angsten, fobieën en nare gevoelens verliezen hun impact en verdwijnen naar de achtergrond.