Februari 2021

Vandaag, 1 februari 2021, is het precies 10 jaar geleden dat ik gestart ben als zelfstandig ondernemer. Een mooi moment om terug te blikken.

In deze 10 jaar heb ik talrijke mooie mensen ontmoet; fijn mogen samenwerken met opdrachtgevers en collega’s en natuurlijk vele klanten mogen coachen.

Bij het coachen merk ik keer op keer dat mensen over

  • meer veerkracht beschikken en er meer mogelijkheden zijn dan ze zelf denken
  • écht kunnen herstellen van stressklachten of burn-out
  • nieuwe keuzes durven maken in hun gedrag en loopbaan, waardoor men meer geluk en vrijheid ervaart

Ik ben trots en blij met dit prachtige vak als coach en ik hoop nog vele klanten te begeleiden.

Oktober 2020

Al jarenlang werken we met 3 senior coaches met plezier en succes voor Werkfit en Naar Werk trajecten van het UWV. Sinds 1 oktober is er een samenwerking met een vierde coach, Elly van de Ven.

Samen met Angela van Berkel, Viola Majoie en Elly van de Ven begeleiden wij mensen in een ‘Werkfit’ en ‘Naar Werk’ traject. We werken vanuit 3 locaties: Rosmalen, Oss en Uden.

We zijn gespecialiseerd in de doelgroep vanaf MBO/HBO/Universitair niveau.

Gezamenlijk gaan we aan de slag. Vanuit jouw drijfveren, kwaliteiten, mogelijkheden en interesses vinden we mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Deze praktische inzichten helpen je om een baan te vinden waarvan je energie krijgt en die bij je past.

En de hobbels die je bij jezelf merkt gaan we onderzoeken en verminderen. Door allerlei soorten van coaching merken we dat mensen weer met meer zelfvertrouwen en assertief de arbeidsmarkt op gaan. Een prachtig werk om te doen.

Je bent van harte welkom.

Mei 2020

Coaching in tijden van Corona.

Het corona virus vergt van velen een andere manier van werken, situaties waarin het voor je lastig kan zijn om jezelf staande te houden. Ik heb erover nagedacht op welke wijze ik je daarbij kan ondersteunen en heb, samen met mijn collega Angela van Berkel, een aangepast kort programma opgezet. Op deze wijze zorgen we ervoor dat jij voldoende energie blijft houden om je werk te kunnen blijven doen en de juiste balans te houden in deze hectische tijd.

Klik hier om de hand-out te openen!

Maart 2020

Resultaten UWV trajecten:  zeer positief

Door een onafhankelijk klantonderzoekbureau laten wij klanten van het UWV onze dienstverlening beoordelen. In de periode van januari tot en met december 2019 zijn wij met een 8,5 beoordeeld voor ‘Werkfit’ trajecten en met een 8,6 voor ‘Naar-werk’ trajecten. Daar zijn we trots op!

Sinds 2017 voer ik samen met Angela van Berkel en Viola Majoie begeleidingstrajecten uit voor kandidaten met een ziektewet of een WIA uitkering van het UWV. De resultaten over 2019 zijn bekend: klanten zijn zeer tevreden over onze begeleiding. Met name het begrip hebben voor de situatie, onze persoonlijke benadering en een respectvolle houding worden zeer hoog beoordeeld.

Bij ‘Werkfit’ trajecten hebben wij in de meetperiode van april 2018 (!) tot en met december 2019 zo’n 91,2% succesvol afgesloten. Een prachtig resultaat, ruim 10% boven het landelijk gemiddelde.

De samenwerking met het UWV en met Viola en Angela wordt in 2020 met plezier voortgezet.

Mei 2019

De mogelijkheden voor een ontwikkeladvies zijn uitgebreid naar alle beroepsgroepen. Ben je ouder dan 45 jaar en minimaal 12 uur per week werkzaam of als ZZP’er actief, dan kun je gratis gebruik maken van een tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+. Een mooie regeling om de regie over je loopbaan zelf ter hand te nemen.

Klik hier om de hand-out te openen!

Augustus 2018

Gratis ontwikkeladvies voor werkende 45-plussers. Door een tijdelijke subsidieregeling vanuit het Ministerie kun je mogelijk in aanmerking komen voor een gratis advies over jouw loopbaanmogelijkheden. Door deze regeling neem je de regie in eigen hand. In deze hand-out lees je meer over de voorwaarden. Heb je belangstelling? Bel of mail me. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Klik hier om de hand-out te openen!

Januari 2017

Het nieuwe jaar gestart met nieuwe kandidaten vanuit de aanbesteding van het UWV. Ik mag kandidaten met een beperking begeleiden in het werkfit maken en in het vinden van een nieuwe baan. Een mooi project in samenwerking met Angela van Berkel, Ernie van Brink en Koos Nijst.

Januari 2017

Als een van de ondernemers van de LoopbaanAdviesGroep wens ik u:

December 2016

De workshop “van werkdruk naar werkplezier” is door deelnemers positief gewaardeerd. Vitale medewerkers halen immers het beste uit zichzelf. Dat is positief voor de medewerker zelf en ook positief voor de organisatie.