Acceptatie van verlies is belangrijk om jezelf te overwinnen

Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Annelies Manders. Met mijn bureau voor loopbaancoaching en outplacement help ik mensen stap voor stap verder in hun loopbaan en persoonlijke leven.  In mijn visie is ieder mens uniek én de moeite waard. Ook jij hebt recht op ruimte, vrijheid en geluk. Zowel thuis als op de werkvloer. Bovendien heb je veel meer in je mars, dan je denkt.

Talenten stimuleren

Het is mijn passie om talenten van mensen te ontdekken, te prikkelen en te stimuleren. Plezier, uitdaging en voldoening in je werk, komen bij mij op de eerste plaats. Met hart en ziel, verstand van zaken, beproefde methodieken en ruim 35 jaar ervaring coach ik je naar de volgende stap in je loopbaan of ontwikkeling. Ik gun iedereen een werk-gelukkig leven.  

Bevlogen mensen geven energie

Zowel bij individuele trajecten als tijdens trainingen breng ik mensen in beweging. Op maat gesneden doelstellingen vormen daarbij de finish van intensieve, gemeenschappelijke inspanningen. Het is niet belangrijk wat voor barrières en uitdagingen op je pad komen. Mijn aanpak draait om de wijze waarop je daar mee omgaat. Ben je in staat om de regie over je loopbaan in eigen handen te nemen? Wil je met jezelf aan de slag gaan? Ik ben graag je steun en toeverlaat in dat proces. Want mijn hart gaat sneller kloppen van mensen met bezieling. Van werken met passie en bevlogenheid krijg ik energie. En die energie deel ik graag met jou om verbindingen te leggen.

Perspectief, ook voor jou

Een loopbaan is geen rechte weg zonder hobbels. Ook mijn werkzame leven kronkelt langs hoogte- en dieptepunten. Ik ben niet blijven hangen in teleurstellingen en tegenslagen. Aan de horizon gloort voor iedereen nieuw perspectief. Voor mij en ook voor jou. Het is een kwestie van goed kijken en de juiste invalshoeken kiezen.  De organisatie waar ik werkte ging failliet. Van dichtbij heb ik ervaren hoe intens zo’n verwerkingsproces is. Gevoelens van onmacht, boosheid en verdriet spelen om voorrang. Bij loopbaanvragen stap ik niet over deze gevoelens heen. Acceptatie van verlies is belangrijk om jezelf te overwinnen.  Met de gebruikelijke ups en downs is solliciteren hard werken. Je staat er niet alleen voor, want je kunt altijd op me terugvallen. We gaan er samen voor!

Meer informatie over mijn achtergronden: Linkedin