Klinkende rapportcijfers over 2020 : 8,3 en 9

Wederom trots zijn wij op de uitkomsten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek dat een onafhankelijk bureau voor ons uitvoert. Met een 9.0 voor “Naar werk” trajecten en een 8,3 voor “Werkfit” trajecten blijven de UWV kandidaten onze dienstverlening hoog waarderen! Uitspraken als “erg vakkundig en betrokken” worden meerdere malen genoemd. Evenals “heel persoonlijk en precies toegespitst op mijn vraag”. Deze opmerkingen zien we terug in de categorieën waar we zeer hoog op scoren. Dat zijn:

  • Begrip hebben voor de situatie
  • Respectvolle houding van de adviseur
  • Aandacht hebben voor wat ik belangrijk vind
  • Focus op werk en vacatures leveren

Deze mooie resultaten stimuleren het team van Annelies Manders Coaching en Outplacement om enthousiast door te gaan in 2021.

Peter van Kampen, Hoofd Personeel en Organisatie BrabantWonen

Annelies heeft met succes vele coaching- en outplacementtrajecten voor medewerkers uit onze organisatie uitgevoerd. Wij hebben Annelies daarbij leren kennen als een deskundige integere professional die met haar warme persoonlijkheid vaak net dat ene stapje extra zet om medewerkers zelf hun nieuwe richting te laten kiezen én te vinden.

Leontien van Hassel, Projectleider BrabantWonen

Door een reorganisatie kon ik een outplacementtraject volgen. Daarbij mocht ik zelf de keuze maken wie of welke organisatie ik hiervoor in wilde zetten. Net als bij liefde op het eerste gezicht, wist ik het direct toen ik Annelies zag & hoorde: dit is de coach, die ik nodig heb!!! Annelies is oprecht, betrokken, integer, respectvol en vooral niet te flauw. Ze houdt je een spiegel voor, wanneer dat nodig is. Op die manier kun je het beste uit jezelf halen, als je op zoek gaat naar die nieuwe uitdaging. Hierdoor heeft Annelies mij niet alleen op professioneel vlak geholpen, maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb mezelf nog beter leren kennen door onze gesprekken en workshops.

Marcel Brandsen, Projectmanager C3 Werkt!

Annelies is een van de mobiliteit adviseurs van C3. Ik was als manager verantwoordelijk voor C3. C3 is het mobiliteitscentrum van de Creatieve Industrie. Binnen een paar jaar was C3 het jongste, grootste en meest succesvolle mobiliteitscentrum van Nederland. Ik heb Annelies ervaren als zeer betrokken en succesvolle adviseur. Zij heeft vele kandidaten mogen begeleiden. De kandidaten waren altijd zeer enthousiast over haar. Zonder enig twijfel vertrouwde ik Annelies kandidaten toe. Naast haar goede begeleiding is ze ook iemand die meedenkt om processen te verbeteren en te innoveren. En daarnaast is Annelies een zeer plezierig en gezellig mens!”

Hélène van der Biezen, HR-adviseur bij Reinier van Arkel

Annelies is een kundige, betrokken en enthousiaste (loopbaan)coach. Ze is integer, luistert goed en vraagt goed door. Na een uitvoerige analyse komt ze tot een maatwerkadvies of -aanbeveling. Ze richt zich op wat de ‘cliënt’ nodig heeft en denkt ‘out of the box’. Niets is haar teveel. Annelies kan medewerkers op alle niveaus begeleiden. Een aanbevolen partner om mee samen te werken!

Jörg Weijers, Technisch DTPer – ICTer at Drukkerij Gianotten

Annelies was een belangrijke sparringspartner, die perfect een persoon kan lezen. Daardoor mede-initiator voor belangrijke vervolgstappen in je werkende bestaan al dan niet in eigen bedrijfstak.
Persoonlijk was ze voor mij belangrijk vanwege haar expertise en nog belangrijker; een luisterend oor! Annelies weet dit altijd uit te kristalliseren naar een perfect antwoord op juiste moment.

Mieke Pennings, Medewerkster BrabantWonen

Ik heb geleerd dat ik ook belangrijk ben en voel mezelf nu niet zo minderwaardig. Annelies is een fijne coach. Ik voel me bij haar op mijn gemak en durf alles te zeggen.

Ieke van der Burgt- Sondorp, administratief medewerkster UWV

Door de persoonlijke en intensieve begeleiding van Annelies Manders is het mij (leeftijd 56 jaar) gelukt om binnen een half jaar weer aan het werk te zijn. Inzicht geven in wat je zelf kan doen was de rode draad, waardoor je niet meer afwacht maar zelf positief in actie kunt komen.

Pieter van Bergen, directeur AMP

Ik heb met Annelies, na mijn revalidatie-periode van 2 jaar, contact gezocht om de vraag “hoe nu verder” beantwoord te krijgen. Zaken besproken om de focus voor mijn toekomst duidelijk te krijgen. Met de resultaten van beperkt aantal sessies aan de slag gegaan. Resultaten zonder meer bevredigend, en weer aan de slag. Thanks.

Marti Maas, Allrounder BrabantWonen

Heb met Annelies super samen gewerkt, aan mijn loopbaantraject, profiel en vooral zelfvertrouwen. Vooral de kracht die ze me gegeven heeft, om er vol voor te gaan en in me eigen te geloven heeft me heel erg veel geholpen. Is een waardevolle ervaring geweest.

Marijke Löwenthal, Manager Dagbesteding

De afgelopen periode heb ik meerdere keren een beroep kunnen doen op het coachen door Annelies. Opvallend in het contact met haar is de dialoog met Annelies en de balans die zij weet te vinden tussen het zakelijke , het persoonlijke en het intuïtieve vlak. Door deze vaardigheden weet Annelies de juiste snaar te raken en door te dringen tot de kern wat jou als persoon beweegt. Annelies is iemand die goed kan luisteren, heldere vragen stelt en feedback geeft. Ze houdt je een spiegel voor waardoor je zelf verder kunt in je eigen proces, je carrière of je loopbaan. Kort samengevat: Annelies is enthousiast en oprecht betrokken in mensen. Een vakvrouw!

Werner van Uden, Rayonopzichter Maatschappelijk Vastgoed

“Bij het eerste intake gesprek was er al meteen de “klik” tussen de coach en mij. Tijdens de sessies die we hebben gehad, heeft Annelies (coach) mij steeds het gevoel gegeven dat ze er voor mij was en ze kon zich heel goed inleven in mijn situatie. Wat ik het grote voordeel van Annelies vindt, is dat zij het niet vanuit een “boekje” coacht maar vanuit haar eigen en dat vind ik heel belangrijk. Zij heeft je erg snel door waardoor je op het juiste moment geprikkeld wordt om na te gaan denken over waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Annelies is een persoon die haar werk op een persoonlijke manier benaderd waardoor ze iemand erg gemotiveerd en goed naar zichzelf laat kijken.”

Anneke Huber en Koos Nijst Loopbaanadviseurs C3werkt en LoopbaanAdviesGroep

Annelies is een zeer ervaren integere vakvrouw die recent een aantal netwerkbijeenkomsten heeft verzorgd voor cliënten van ons. Het betrof een moeilijke doelgroep van voornamelijk oudere werknemers die jaren werkzaam waren geweest in hetzelfde werk binnen dezelfde branche. Solliciteren en netwerken was voor hen onbekend terrein maar door het ontslag was men genoodzaakt zich deze vaardigheden eigen te maken.

Met haar stimulerende aanpak en groot enthousiasme heeft zij deze groep leren netwerken en zichzelf leren “verkopen”, iets wat voor de meeste deelnemers ondenkbaar was aan het begin van het traject. Zij hield ons goed op de hoogte van de individuele voortgang van de cliënten zodat wij in individuele gesprekken dieper op de materie in konden gaan.

Annelies is laagdrempelig en weet de juiste toon te vinden. Bij een groep mensen die niet gewend is zichzelf te profileren en daar vaak een aversie tegen heeft is dat van groot belang.
Zij weet de aandacht vast te houden en negatieve inbreng om te buigen tot een positieve.
Zij geeft praktisch toepasbare tips en weet snel tot de essentie te komen.

De bijeenkomsten onder haar leiding werden met een ruime 8 beoordeeld.

Het was bijzonder prettig om op deze manier met Annelies samen te werken.

Hans van de Wetering, all round vakman Brabant Wonen

“Ik had meteen een klik met Annelies en heb goede handreikingen gehad. Dat heeft me aan het denken gezet met een goed resultaat. Ik vond alle dingen en oefeningen simpel om toe te passen en ben blij met de begeleiding die ik heb gehad.”

Lisette Degen, Medewerker P&O

“Je gaat terug naar jezelf en je komt bij de kern. Het heeft me een rustmoment gegeven. Ik kan nu in lastige situaties meer afstand nemen”.