Geef nieuwe impuls aan je loopbaan

Ga je ’s morgens met tegenzin naar je werk? Haal je geen energie meer uit de omgang met collega’s en klanten? Heb je het gevoel dat je huidige baan je onvoldoende uitdaagt? Herkenbaar? Maar vind je het lastig om de vinger op de zere plek te leggen? In dat geval brengt de Werkenergieanalyse® uitkomst. Dit beproefde instrument brengt je toewijding, vitaliteit en betrokkenheid in kaart. Zo krijg je een helder inzicht in je drijfveren en kwaliteiten. Met deze ‘kennis’ op zak kun je nieuwe impulsen geven aan je loopbaan.: nieuw boost aan je huidige functie, een frisse start bij een nieuwe werkgever of kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap.  

De Werkenergieanalyse®: inzicht in je drijfveren en kwaliteiten

Toewijding, vitaliteit en betrokkenheid zijn bepalende factoren in plezier en succes in het werk. Bevlogen medewerkers blijken de beste bouwstenen voor een organisatie. De Werkenergieanalyse® is een beproefd instrument om op organisatie- en functieniveau deze eigenschappen van individuele medewerkers te meten. Door het inzicht in je eigen beïnvloedingsmogelijkheden pak je de regie in je loopbaan op. Dat geeft kracht, zelfvertrouwen en geluk.

Annelies Manders Coaching & Outplacement is gecertificeerd om deze tool te gebruiken.

Hoe werkt de Werkenergieanalyse®?

  • Een online vragenlijst: je ontvangt een wachtwoord en inlogcode om deze vragenlijst thuis op de pc in te vullen
  • Een persoonlijke rapportage: op basis van scores ontvang je een persoonlijke rapportage
  • Een persoonlijk gesprek: in een coachingsgesprek bespreek je de resultaten en stellen we samen een persoonlijk actieplan op. Belangrijkste is dat je zelf de regie in je loopbaan neemt door concrete vervolgstappen te zetten.